Hovorí sa, že ak sa remeslo dedí z pokolenia na pokolenie, iste je robené so srdcom a láskou. Zanecháva nezmazateľný rukopis, ktorý pretrvá desaťročia. Nadviazať na remeselný fortieľ si zaumienili aj Ondrej Guľaš a Matej Čaprda. Poznajú od detstva, ich priateľstvo vydržalo roky. Mladí muži z Nededu pokračujú v rodinnej tradícii ako Klobásová manufaktúra. Ich záľubou je výroba dolnozemskej klobásy, o ktorú je veľký záujem. Je originálna a vzniká vďaka desaťročiami overenému receptu. My sme sa Mateja Čaprdu a Ondreja Guľaša povypytovali na ich voňavé remeslo, či budú mať svojich nasledovateľov i na to, aké úspechy ich najviac potešia.
Čítajte viac: https://nitra.dnes24.sk/okres/sala/rozhovor-s-matejom-caprdom-a-ondrejom-gulasom-ich-hobby-je-dolnozemska-klobasa-323965